9 weeks of summer bliss

by - September 07, 2012

Μια μίνι περίληψη των καλοκαιρινών διακοπών, τι έκανα όλες αυτές τις μέρες που ήμουν μακριά σας. Ας πάρουμε τα πράγματα απ' την αρχή.

Εβδομάδα πρώτη. Χαλκιδική, Τορώνη συγκεκριμένα, μπανάκια, ηλιοθεραπεία και ζωγραφική σε πέτρες.

Εβδομάδα δεύτερη. Πίσω στη Θεσσαλονίκη. Ένας από τους στόχους του καλοκαιριού ήταν να κάνω ένα μονόκερο, και τον έκανα! Ο Ιάσωνας, ο γλυκούλης μονόκερος. 

Εβδομάδα τρίτη. Τορώνη και πάλι. 19 Ιουλίου είχα γενέθλια! 25 χρόνια κουβαλώ στην πλάτη μου. :)

Εβδομάδα τέταρτη. Ζάκυνθος. Εκατοντάδες φωτογραφίες σε μια εβδομάδα, αλλά για μένα αυτή ήταν η πιο όμορφη. Ένα μικρούλι ελαφάκι. Δεν είναι σκέτη γλύκα;

  Εβδομάδα πέμπτη. Τρεις μέρες στην άδεια Αθήνα. Βόλτες, βόλτες, βόλτες. 

Εβδομάδα έκτη. Σας το 'πα, δε σας το 'πα, έγινα νονά! Μετά την επιστροφή από τις διακοπές λοιπόν αρχισαν οι προετοιμασίες για τη βάπτιση. Όλα χειροποίητα φυσικά! Πρώτα πρώτα τα προσκλητήρια.

Εβδομάδα έβδομη. Σειρά είχαν οι μπομπονιέρες. Ράψιμο τα πουγκιά, γέμισμα με κουφέτα, ένας ωραίος φιόγκος και έτοιμα!

Εβδομάδα όγδοη.  Έτοιμα τα μαρτυρικά, το μπουκαλάκι και το ευχολόγιο (σφραγιδομανία φυσικά).

Εβδομάδα ένατη. Ο αδερφός μου έχει όρεξη για δημιουργία και θέλει τα ζωάκια μου για πρωταγωνιστές. Μα πως να του το αρνηθείς; Το αποτέλεσμα μερικά αξιαγάπητα βιντεάκια

***
Μπορείτε να δείτε λεπτομέρειες καθώς και όλα τα ιστολόγια που συμμετέχουν στην φωτογραφική πρόκληση "9 weeks of summer bliss" εδώ!

You May Also Like

24 σχόλια

  1. Ενταξει τι να πρωτοπώ?
    -Οτι λατρευω τα ζωακια σου το ξερεις
    -Χρονια πολλάαααα για τα γεννεθλια
    -Απιστευτο το ελαφακι! Εισαι πολυ τυχερη, εγω δεν εχω δει απο κοντα ουτε προβατο!
    -Η βαφτιση ... ουαου!!! φανταστικα ΟΛΑ
    -Τα βιντεακια ειναι πολύ γλυκά και μου αρεσαν παρα πολύ! Μπραβο και στο αδέρφι λοιπόν!
    *μα τι επαθα και βαζω ολο θαυμαστικά !!!!

    ReplyDelete
  2. Χρόνια πολλά και καλά και δημιουργικά βιβή!

    Όλο το καλοκαίρι γενικά εσύ και η δημιουργία κανατε πολυ παρούλα ε; :)

    ReplyDelete
  3. Χρόνια Πολλά!!!καταρχάς.

    Και επίσης:ΤΕΛΕΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ!!!!!

    ReplyDelete
  4. Χρόνια πολλά Βιβή! Να τα χιλιάσεις τα χρόνια σου κι ότι επιθυμείς!! Συγχαρητήρια και για τη βάφτιση! Νομίζω η ευχή είναι "πάντα άξια".. οπότε στο εύχομαι!!! χιχι! Απίθανα τα μικρούλια σου όσο για το ελαφάκι τι να πω.. μαγική φωτογραφία, όπως μαγικό είναι κι αυτό το πλάσμα!!
    Καλό σ/κο!!

    ReplyDelete
  5. Χαρούμενη και δροσερή η ανάρτηση- ημερολόγιο οπως ταιριάζει σε ένα όμορφο και ικανό κορίτσι των 25Μαίων σου εύχομαι να έχεις χρόνια γεμάτα με υγεία χαρές, γέλια και ευτυχία.Μου άρεσε το χαρούμενο λεωφορείο και ο γλυκός Ιάσωνας..Είχαμε και εμείς βάπτιση η μια κόρη μου βάπτιζε την μπέμπα της και η άλλη γινόταν η νονά της. Πάντα άξιες λοιπόν οι νονές!!!Καλό Σ/κο. Φιλάκια από την γιαγιά Εφη

    ReplyDelete
  6. Γεμάτες οι εβδομάδες!! Μπράβο με τα ωραία πράγματα που βίωσες!!

    ReplyDelete
  7. Χρόνια σου πολλά Βιβίκα!!! Οι φωτογραφίες σου είναι πολύ όμορφες, επάξια όμως την παράσταση κλέβει το ελαφάκι!!! Καλό Σαββατοκύριακο να έχεις!!!!

    ReplyDelete
  8. χρονια σ πολλα κατ αρχας!!!!εκανες πολλα πραγματα αυτο το καλοκαιρι!!! μ αρεσουν παρααα πολυ ολα οσα εφτιαξες!!!ειδικα αυτα τα μικρα πλεκτα ζωακια ειναι θαυμασια!!!

    ReplyDelete
  9. Κορίτσι μου καλό Φθιμόπωρο...μαζευόμαστε όλοι στα καθημερινά μας σιγά σιγά!!!! Συγχαρητήρια που έγινες νονά!!!! Πανέμορφα τα φτιάξατε όλα!!! Και χρόνια πολλά για τα γεννέθλια σου!!! Τα βιντεάκι του αδερφού σου είναι πολύ γλυκά!!!! Σε φιλώ και θα τα λέμε...........!!!!

    ReplyDelete
  10. Καλό φθινόπωρο βιβίκα! Χρόνια πολλά για τα γενέθλιά σου. Φαίνεται ότι πέρασες υπέροχα αυτό το καλοκαίρι. Φοβερή η βάφτιση και το βιντεάκι πολύ αστείο.
    Φιλιά πολλά!

    ReplyDelete
  11. Βιβίκα μου ήταν 9 υπέροχες εβδομάδες!!! Σου εύχομαι και του χρόνου να περάσεις τόσο όμορφα ;) Χρόνια σου πολλά για τα γεννέθλια σου (25 χρόνια και σε βαραίνουν καλέ??? που αν δείς παρακάτω....) Τα ζωάκια σου όπως πάντα αξιολάτρευτα αλλά και τα βιντέακια του αδελφού σου όλα τα λεφτά πλέον τα ζωάκια σου είναι σταρ! Πάντα άξια για την βάφτιση τυχερό το βαφτηστήρι σου με τόσο δημιουργική νονά όλα τα έφτιαξες τέλεια! Η δε πουά μπομπονιέρα μου πήρε τα μυαλά! Φιλάκια
    υγ: Μα δεν είναι τέλεια η Αθήνα άδεια τον Αύγουστο??? Μόνο τότε για την ακρίβεια είναι όμορφη χιχι άντε και τα Χριστούγεννα :)

    ReplyDelete
  12. Tί υπέροχο ημερολόγιο καλοκαιριού!
    Χρόνια σου πολλά -αν και καθυστερημένα- και συγχαρητήρια για τη χειροποίητη βάπτιση. Δείχνουν όλα πολύ κομψά και με αγάπη δουλεμένα. Δεν έχω καλύτερο από βαπτιστικά που τα φτιάχνει μόνη της η οικογένεια.

    ReplyDelete
  13. Τι όμορφη ανάρτηση, και πάντα άξια να χαίρεσαι και το μικρό σου βαφτιστήρι, όλα τόσο όμορφα και χαριτωμένα, Μιας και μαζευτήκαμε μόλις μπούμε στο πρόγραμμα μας σιγά σιγά τι θα έλεγες να κανονίσουμε και καμία συνατισούλα τώρα που γνωριστήκαμε;

    ReplyDelete
  14. Διακοπές πολύ "γεμάτες" και άκρως δημιουργικές!!!
    25 χρονών!!!! Υπάρχουν και τέτοιες ηλικίες;;;;;;
    Να ζήσεις, κούκλα, πολλά πολλά χρόνια ευτυχισμένα και χαμογελαστά!
    Έγινες και νονά.... Πάντα άξια!
    Φιλάκια και ευχές για ένα χαρούμενο φθινόπωρο με πολλές δημιουργίες!

    ReplyDelete
  15. Λατρεύω !! ειδα και τα βιντεακια, χαμος! Σούπερ οικογένεια. Και ζήλεψα πολύ τα ελεφαντένια βαπτιστικά...Πάντα τέτοια!

    ReplyDelete
  16. Χαχαχαχα!!! Τα βιντεάκια κορυφαία... Τα πιστουνάκια πολύ ρομαντικό φιλμ... Και ο σούπερ σκύλος όμως ήταν φοβερός.... Καλό φθινόπωρο!!!!

    ReplyDelete
  17. Πραγματικά η επιλογή να παρουσιάσεις έτσι την πρόκληση αυτή ήταν η καλύτερη. Ολα μαζεμένα για να τα χορτάσουμε. Καταρχάς να είσαι γερή και πάντα τόσο δημιουργική. Είσαι πολύ γλυκιά φατσούλα! Καλό φθινόπωρο!Callie by Anthomeli

    ReplyDelete
  18. Πρώτη φορά βλέπω το blog σου, και εντυπωσιάζομαι από τις απεικονίσεις σου. Καλή συνέχεια

    ReplyDelete
  19. Υπέροχη ανάρτηση! Πάντα άξια, να χαίρεσαι το βαφτιστήρι σου και χρόνια πολλά και ευτυχισμένα για τα γενέθλιά σου! Όλα είναι πολύ όμορφα και ο μονόκερος μια σκέτη γλύκα! Φιλάκια πολλά και καλό φθινόπωρο!

    ReplyDelete
  20. Γεια σου Βιβίκα! Τέλεια ανάρτηση! Πρέπει να πέρασες πολύ όμορφα το καλοκαιράκι! Χρόνια σου πολλά γεμάτα χαρά υγεία και όμορφες δημιουργίες! Να σου ζήσει και ο βαφτιστικός σου, υπέροχα όσα του έφτιαξες! Μπράβο και στον αδερφό για τα όμορφα βιντεάκια! Να περνάς καλά πάντα. Πολλά φιλούθκια :)
    *ένα βραβειάκι από τον Greco σε περιμένει στο σπιτάκι μου

    ReplyDelete
  21. Καλησπέρα Βιβίκα μου και καλή εβδομάδα! Η ανάρτησή σου είναι υπέροχη όπως και όλες οι δημιουργίες σου!! Να χαίρεσαι το βαφτιστήρι σου και ότι καλύτερο σου εύχομαι για τα γενέθλιά σου! Καλό φθινόπωρο να'χουμε κούκλα μου με υγεία, μπόλικη αγάπη και πολλές δημιουργίες! Πολλά φιλιά! :-)

    ReplyDelete
  22. Αχ, ωραίο καλοκαίρι, Βιβίκα, μπράβο σου! Με το καλό και το φθινόπωρο!
    Φιλιά!
    Υ.Γ.: Είσαι μία κούκλα στην τελευταία φωτογραφία (σε όλες, αλλά σε αυτήν πιο πολύ). Το μαλλί τέλειο.

    ReplyDelete
  23. Ααχ, τι ομορφες που ειναι! Ολες οι φωτο σε μια αναρτηση! Υπεροχα περασατε!
    Το ελαφακι με τα μεγαλα ματια,σαν εσενα,μια ζωγραφια...!
    Και λατρευω τα μαλλια που τα παιρνει ο αερας!
    Υπεροχη! ;ο)
    Φιλακια και καλο φθινοπωροοοο!!!!

    *vailie*

    ReplyDelete
  24. Αχ, τι ξεχασιαρα που ειμαι... Να σε χαιρομαστε, μικρουλα μου!
    Να τα εκατοστησεις και να εισαι παντα ευτυχισμενη και γελαστη!
    Μου αρεσει αυτο που βγαζουν τα βιντεακια του αδερφου σου! Πολυ μου αρεσουν! χαχαχα! :ο)
    Και να σου ζησει και το βαφτιστηρι με την τελεια οργανωμενη βαφτιση! Λατρευω τα πουα και τα ελεφαντακια και τον συνδυασμο βαθυ μπλε με ανοιχτο πρασινο!
    Μακια! ;ο)

    *vailie*

    ReplyDelete