Scrapbooking and guest posting

by - June 12, 2012



Καταρχήν τρέξτε όλοι στο blog της Debbie! Ναι ναι, της κοπέλας που έκανε το guest post εδώ την περασμένη εβδομάδα! Τώρα ήρθε η σειρά μου και έκανα και εγώ guest post στο δικό της blog! Αν θέλετε λοιπόν να μάθετε λίγα παραπάνω πράγματα για τα amigurumi, δηλαδή τα πλεκτά ζωάκια, περάστε μια βόλτα από το In whirl of inspiration! Εκτός από το δικό μου ποστ, θα βρείτε επίσης φοβερές φωτογραφίες, εκπληκτικά diy posts αλλά και λαχταριστές συνταγές, και ένα σωρό ακόμα πραγματάκια! Α! και το follow your heart project! Μα δεν θα σας πω περισσότερα! Πηγαίνετε να εξερευνήσετε!

***

Χάρη στη Νατάσα έμαθα για το Online Crop που έγινε το Σάββατο στο Scrapbookers in Greece. Κάθε μια-δυο ώρες ανέβαινε μια πρόκληση και οι scrapbookers δημιουργούσαν και έλεγαν τα νέα τους στο chat. Είχε πολύ πλάκα! Για μένα ήταν ένα πολύ γεμάτο Σαββατοκύριακο, οπότε δεν πρόλαβα να κάνω και πολλά. Και καθώς δεν έχω υλικά για να κάνω μια σύνθεση της προκοπής είπα από την αρχή να "παίξω" ψηφιακά!

Το Photoshop πήρε φωτιά. Χαρτιά, κορδέλες, συνδετήρες, washi tape, φωτογραφίες και άλλες τσαχπινιές όλα εικονικά. Δε θα πω ψέματα, νιώθω πιο άνετα έτσι. Άλλωστε υπάρχει και το undo. Και μου αρέσει το undo.

Ο Ορέστης και η Αφρούλα λοιπόν οι πρωταγωνιστές των πρώτων μου ψηφιακών συνθέσεων. Α και τώρα που είπα Ορέστης, δείτε εδώ τον κυριούλη πως καλοπερνάει με τη Φανή!

Μη νομίζετε όμως, τελικά τα λέρωσα τα χέρια μου! Έκανα και κάτι χειροπιαστό. Με έμπνευση αυτό το βιντεάκι, έκανα κάτι για να γεμίσω ένα καδράκι. Καρδούλες στη σειρά έτοιμες να πετάξουν...


You May Also Like

14 σχόλια

  1. Γειά σου Παλαβιάρα μου...χίχί !! Ό,τι δημιουργείς είναι υπέροχο !!!
    Καλό απόγευμα !!! Φιλάκια πολλά πολλά!! ;οD

    ReplyDelete
  2. Τι σκάρωσες πάλι!!! Είσαι φοβερή!
    Φιλάκια!
    ΥΓ Θέλω την Αφρούλα! Και μάλιστα επειγόντως!!!

    ReplyDelete
  3. Ωραία τα ψηφιακά σου!!!!
    Και οι καρδούλες σου όμως τέλειες!!!!

    ReplyDelete
  4. Την συνέντευξη την έχω ήδη διαβάσει! Σε πρόλαβα! Οι δημιουργίες σου με τον Ορέστη και την Αφρούλα είναι μοναδικές!! Μπράβο και για την κορνιζούλα! Έγινε τέλεια!! Φιλάκια!!

    ReplyDelete
  5. Πω πω τελειο!Αυτή η ιπποποταμινα είναι λατρεμενη! Τι κρίμα που το εχασα το online crop :(
    Δεν πειραζει, απο τι είδα θα τα πουμε απο κοντα στο crop της Θεσσαλονικης Βιβικα μου!

    Επίσης, τι ωραιο το blog της Debie! Χαίρομαι πολύ πολύ που το ανακάλυψα μεσα από το Ελαφακι!
    ;-)

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  7. Είσαι φοβερή!!! Δεν έχω λόγια.... Πολλά φιλιά! :-)

    ReplyDelete
  8. Ευχαριστω, ευχαριστω πολύ ξανά και ξανά και ξανά! :)

    ReplyDelete
  9. Είναι όλα πολύ όμορφα ...

    ReplyDelete
  10. Μπαίνω να τα εξερευνήσω!!! Φιλάκια. Callie by Anthomeli

    ReplyDelete
  11. Καλά, τα ζωάκια σου - amigurumi τα λένε; - είναι φανταστικά. Θα μπω να δω πώς γίνονται. Αλλά και τα "ψηφιακά" σου και το καδράκι σου πολύ ωραία!
    Φιλάκια Βιβίκα....

    ReplyDelete
  12. Καλά, έχω λιώσει έτσι; Μου αρέσει τόσο μα τόσο πολύ το στυλ σου!!!! πωπωπω τέλεια!!!!! Ελπίζω να δούμε και άλλα στο μέλλον, εεεε;

    Ανυπομονώ να τα πούμε το άλλο Σάββατο από κοντά ;ο)

    ReplyDelete
  13. Βρε Βιβίκα θα μας τρελάνεις!!!Είναι τόσο όμορφα,τόσο γλυκά!!Χαίρομαι που θα τα πούμε από κοντά!!!

    ReplyDelete
  14. Βιβικα ότι φτιάχνεις είναι πάρα πολύ προσεγμένο και όμορφο!!!! Μπράβο σου κι ευχαριστούμε πολύ για την συμμετοχή σου στο Get Creative! Αν θέλεις πρόσθεσε το λινκ αυτής εδώ της ανάρτησης σου, για να μπορούμε ευκολότερα να σχολιάσουμε τις δημιουργίες σου!

    ReplyDelete