Κουλούρια {Donuts}

by - January 12, 2012

Όταν πρωτοέπιασα το τσιγκελάκι στα χέρια μου, το καλοκαίρι που μας πέρασε δηλαδή, ένα πράγμα έμαθα να φτιάχνω, κουλούρια. Δεν ξέρω το πραγματικό τους όνομα, εγώ πάντως τα λέω κουλούρια. Εχτές λοιπόν, με τα καινούργια μου μαλλιά, έφτιαξα μερικά κουλούρια.


Τα έβαλα κιόλας στο μαγαζάκι μου. Και για να μην απογοητεύεστε εσείς που τώρα μαθαίνετε, ιδού ένα ζευγάρι από τα πρώτα μου κουλούρια.
Τρομακτικά.

Υγ. Περάστε και μια βόλτα από το Creative Tsouf... Έχει γενέθλια και κερνάει!

You May Also Like

7 σχόλια

  1. Δε θα σχολιάσω τα πρώτα σου κουλουράκια. Εξάλλου ήταν τα πρώτα. Τα καινούρια πάντως είναι γλύκα. Ωραίοι συνδυασμοί χρωμάτων.

    ReplyDelete
  2. Τέλεια! -ειδικά τα ροζ-γκρι-

    ReplyDelete
  3. Κορίτσι τα κουλουράκια σκέτη γλύκα!!
    Και τσιγκελάκι και ραπτομηχανή;; Αχ μπράβο Vivika. Άξια.
    Τρέχω να επισκεφθώ το μαγαζάκι σου.
    Φιλιά

    ReplyDelete
  4. ΣΟΥ ΕΙΧΑ ΑΦΗΣΕΙ ΣΧΟΛΙΟ???ΧΑΘΗΚΕ???ΔΕΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ....ΠΑΝΤΩΣ ΤΑ ΚΟΥΛΟΥΡΟΣΚΟΥΛΑΡΙΚΑΚΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ.ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΣΟΥ.

    ReplyDelete
  5. Γλύκα τα "κουλουράκια" τελικά τα πλεκτά δίνουν και παίρνουν!!! Καλό βράδυ!!!

    ReplyDelete
  6. τελοιο το στησιμο..πολυ ομορφα με χαριτωμενα χρωματα..φιλια κοριτσι..

    ReplyDelete
  7. Ε! αυτό πια..να δω και τα πλεχτά της μαμάς μου στο αυτί! Κάτσε να αρχίζω να..ξηλώνω τα πετσετάκια.Υπέροχα γλυκιά μου, τελικά φαντασία χρειάζεται..εγώ ..ημιμαθής και πρωτάρα συνταξιούχα..παίζω τώρα να περνά η ώρα μου και να στολίζω την εγγονή μου που ξετρελλάθηκε με το νέο μου χόμπυ!Να σε βάλω λοιπόν στο " κατάλογο" βοηθείας..να ζητώ τα φώτα σου όταν τα βρίσκω σκούρα.Καλώς σε βρήκα!

    ReplyDelete